Rabu, 19 April 2017

tip mudah besarkan payudara

Posted By: amirwaffi - 5:25 PTG

Share

& Comment

Bagaimanakah caranya untuk Membesarkan buah dada dan payu dara secara semula jadi tanpa pembedahan dengan urutan? ISteri sudah tentu malu jika payu dara mereka kecil, awas urut payu dara anda hanya khusus untuk suami anda sahaja dan Jika dilakukan sebagai selalu, urut buah dadasemulajadi yang bertujuan untuk pembesaran buah dadaadalah sangat berkesan. Ia adalah lebih murah dan tiada kesan sampingan.Walau bagaimanapun, ia perlu disertai dengan beberapa teknik tambahan seperti penggunaan makanan tambahan buah dadadan latihan fizikal untuk mencapai keputusan yang dikehendaki. Di samping itu, terdapat beberapa teknik mengurut buah dadadengan pelbagai kelebihan kaedah tersendiri


Nah minyak belacak tok ayah untuk payu dara rm 60 je..order sila sms saya o148040578 klik ni…cepat klik
Bagaimana untuk Meningkatkan Saiz buah dadaDengan Urutan ?Urut ini dilakukan dengan menggunakan minyak urut dan krim herba untuk menghapuskan apa-apa geseran. Urutan ini juga perlu dilakukan dengan menggunakan tekanan yang lembut daripada tapak tangan dan bahagian rata jari untuk mengelakkan menyebabkan sebarang ketidakselesaan atau kesakitan. Di sini ditekankan bagaimana untuk meningkatkan saiz buah dadadengan urutan. Ini perlu dilakukan sekurang-kurangnya dua kali sehari selama 15 pada setiap selang.
Bagaimanakah untuk Meningkatkan Saiz buah dadaDengan UrutCaranya gunakan tapak tangan dan hapuskan semua lemak lemak yang menghalang pengaliran darah
Boleh gunakan lintah tok ayah hanya rm 60 1419959_597537640317283_886612407_n
Orang jepun pula hanya menggunakan Teknik berus untuk pembesaran buah dadasemulajadi secara semula jadi melalui urut.Teknik berus digunakan untuk meningkatkan saiz buah dadadiperkenalkan oleh seorang wanita Jepun bernama Chiyomilk. Ia menggunakan konsep mudah memberus lemak dari bahagian-bahagian badan yang lain supaya mereka menempatkan semula dan berkumpul di dalam dada. Bahagian-bahagian lain termasuk puntung, paha dan juga beberapa kali muka (untuk wanita dengan wajah yang berlemak).Selain daripada hanya meningkatkan saiz payudara, ia juga membantu untuk memberi badan wanita telah tokoh terpuji. Ia juga menghalang pertumbuhan dan kejadian sel karsinogenik. Walau bagaimanapun, teknik ini mengambil masa yang sangat lama sebelum ia boleh menghasilkan keputusan yang diharapkan. Teknik ini telah terbukti untuk meningkatkan buah dadabanyak wanita kira-kira tiga cawan saiz penuh dalam hanya tiga tahun.
Pam membesarkan payu dara hanya rm 160pam membesarkan payu dara

promosi-pam-besarkan-payudara

rm 160 jer

buah dadasemulajadi yang berkesan urut pembesaran langkah prosedur.

Terdapat langkah-langkah tertentu yang sepatutnya boleh diambil bagi seorang wanita untuk mempunyai kejayaan program pembesaran payudara. Langkah pertama adalah untuk perlahan-lahan mengurut puting menggunakan hujung jari indeks. Tekanan harus kongruen dengan satu yang anda akan digunakan pada kelopak mata satu.

Tekanan yang berlebihan akan membawa kepada semakin rata salur limfa dan ini akan mengganggu aliran semulajadi toksin dan cecair. Langkah kedua adalah untuk menggerakkan dada jarum tersebut seperti pergerakan, menekan mereka dan mengangkat mereka. Langkah ketiga adalah untuk berpusing dan kuyup buah dadaperlahan-lahan mengikut arah jam dan lawan arah jam arah.
Ramai wanita ingin memiliki payu dara yang montok dan canti,tentu lelaki inginkan payu dara isteri mereka cantik seperti artis artis malaysia dan luar negara.Payu dara kadang kadang menjadi kecil apatah lagi selepas menyusukan anak.Apabila susu kering maka payu dara isteri menjadi kecil.

cara untuk membesarkan buah dadaanda

disini diberikan cara membesarkan buah dadasecara tradisional dan semula jadi

1)Gunakan daun sirih,sapu sirih dengan minyak kelapa dan layurkan dengan api kemudian tekapdan di buah dada anda.

2)Gunakan berus,urut dengan berusbuah dada anda selalu,berus lukisan lagi mudah,urut seluruh tubuh badan sehinggalah hilang segala angin di badan dan payu dara anda.

3)selalu tarikan buah dada anda dengan tangan kebawah 20 minit sekali buat.

4.)Gunakan minyak belacak dan juga minyak lintah dan urutkan payu dara anda selalu .

5.)Masakkan labu setengah masak dan selalu sapu di payu dara anda

6.)Selalu amalkan air kanji sebelum tidur malam

Cara paling mudah dan senang gunakan saja pam payu dara
Buah dada semulajadi minyak urut pembesaran.

Terdapat kira-kira dua belas minyak urut buah dadayang digunakan oleh mengurut payudara. Ini termasuk minyak tradisional popular seperti: Almond, alpukat (Persea americana), borage (juga dikenali sebagai starflower a), mentega koko (juga dikenali sebagai minyak Theobroma), kelapa, primrose (minyak dari keturunan kilang primrose), jojoba (yang dihasilkan dalam biji daripada chinensis simmondsia (Jojoba) tumbuhan), zaitun, bijan (tumbuhan berbunga), mentega Shea (kacang pokok shea Afrika), dan juga vitamin E dan mentega gandum.

Minyak ini boleh digunakan untuk membuat krim urut yang biasanya mengandungi kira-kira enam hingga tujuh atau lebih daripada minyak ini. Minyak ini adalah untuk kedua-dua kelebihan pengurangan pemakanan dan rintangan. Semasa menggunakan minyak ini, tatacara urutan buah dadadilakukan dalam pergerakan bulatan dan minyak tidak disapu begitu banyak untuk kulit. Sedikit minyak dibiarkan cetek pada kulit supaya ia boleh tenggelam secara beransur-ansur melalui liang kulit payudara.

Pembesaran buah dadasemulajadi mengurut krim

Pembesaran buah dadamengurut krim mengandungi unsur-unsur dan hormon yang telah diperolehi daripada tumbuhan herba sebagai contoh estrogen dan progesteron. Hormon-hormon ini mempunyai fungsi tambahan seperti menggalakkan fungsi kedua-dua kelenjar pituitari dan ovari. Ini adalah hormon yang sama yang mendorong perubahan ciri sekunder seperti pembesaran buah dadapada gadis remaja, hanya kali ini ia disintesis dalam badan.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kesan sampingan yang dilampirkan yang menggunakan yang berpanjangan ini krim sangat berbahaya untuk keradangan contoh dan kelembutan dikurangkan. Ini biasanya dialami oleh wanita yang kulit sensitif kepada krim ini. Perhatian perubatan harus dicari secepat mungkin jika satu notis ini.
Rahsia pembesaran buah dadasemula jadi bagi lelaki.

Banyak lelaki dalam masyarakat kontemporari memilih untuk pembesaran buah dadasebagai satu bentuk ungkapan. Mereka berusaha untuk kewanitaan angka mereka tanpa risiko dan perbelanjaan pembedahan tidak kira sama ada mereka adalah transgender atau transeksual.

Pembedahan sebagai teknik bagaimana untuk meningkatkan saiz buah dadadengan urutan melibatkan kesesatannya hormon sintetik yang mungkin berakhir menyebabkan kanser buah dadaatau hipotiroidisme. Mengurut buah dadalelaki menggunakan krim dari tumbuh-tumbuhan dengan aktiviti Phytoestrogen mempunyai kesan yang sangat kuat pada keseimbangan hormon.

Mengurut buah dada lelaki juga membantu menggalakkan peredaran darah dan juga untuk merangsang rembesan Prolaktin. Hormon melaksanakan pembesaran pemangkin yang sama di dada wanita. Jika anda tidak tahu, sekarang anda tahu teknik-teknik bagaimana untuk meningkatkan saiz buah dadadengan urutan. Cuma perlu anda mempunyai semua.

carian google:

minyak belacak besarkan buah dada(141)
khasiat minyak belacak untuk wanita (54)
minyak belacak untuk buah dada(31)
minyak belacak untuk perempuan (23)
minyak belacak untuk wanita (19)
cara pakai minyak BELACAK di buah dada(14)
cara menggunakan minyak belacak untuk buah dada(13)
cara urut buah dadaguna minyak belacak (11)
cara guna minyak belacak untuk buah dada(11)
cara sapu minyak belacak di buah dada(8)

About amirwaffi

Organic Theme is officially developed by Templatezy Team. We published High quality Blogger Templates with Awesome Design for blogspot lovers.The very first Blogger Templates Company where you will find Responsive Design Templates.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Copyright © 2015 Kedai lelaki

Designed by Templatezy